Home Nieuws Joselin Croes benoemd als nieuwe directeur van het Kabinet van Aruba

Joselin Croes benoemd als nieuwe directeur van het Kabinet van Aruba

Nieuwsbericht

Joselin Croes is op 5 december 2023 begonnen aan haar functie als de nieuwe directeur van het Kabinet van Aruba. Bij haar aankomst werd ze verwelkomd door de persvoorlichter, de heer Sidney Kock en de rest van het personeel. Het was een aangenaam moment tussen het team van het Kabinet Aruba en de nieuwe directeur.

Joselin Croes heeft een uitgebreide ervaring binnen de publieke en private sector. Voorafgaand aan haar benoeming als directeur was ze Gevolmachtigd Minister voor Aruba in Washington DC. Gedurende haar ambtstermijn in Washington heeft zij zich ingezet voor het bevorderen van kansen voor Aruba en Arubanen door samen te werken met partners in Amerika. Voordat ze haar rol als Gevolmachtigd Minister op zich nam, diende Joselin als Chief of Staff bij de Ministerie van Justitie, Veiligheid en Integratie.

Tussen 2010 en 2017 werkte Joselin als advocaat op Aruba. Daarvoor werkte zij als sales- en marketing bij Lotto pa Deporte. Na 2021 behaalde ze haar master’s degree Environmental Management aan de Universiteit van Maryland Global Campus, evenals een master’s degree in Sales and Marketing Law aan de Universiteit van Aruba. Joselin heeft haar Bachelor in International Business Management en Public Relations behaald na het afronden van haar Intercollege in Den Haag.